Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

100 επιθέσεις ανενόχλητος ο Ρουβίκωνας στα τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πλήρη προστασία από τον ΣΥΡΙΖΑ



Διαβάζουμε στο protothema.gr για την προκλητική ανοχή της κυβέρνησης Τσίπρα και του υπουργού του Τόσκα στην παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά των μελών του Ρουβίκωνα.

Με σχεδόν 100 επιθέσεις στο ενεργητικό του, τα τρία χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απειλές για κορύφωση της δράσης του μετά τις τελευταίες συλλήψεις και την Αστυνομία να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα. 

Αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώνεται μετά τις τελευταίες επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Στην Κρατική Ασφάλεια, τα περισσότερα από τα 120 μέλη που αριθμεί ο Ρουβίκωνας είναι γνωστά, αρκετά από αυτά κατά καιρούς συλλαμβάνονται και οδηγούνται στον εισαγγελέα όμως δεν πάνε στη φυλακή γιατί όλες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμεληματικου χαρακτήρα. 

Αξίζει δε να επισημανθεί ότι από τις αρχές του χρόνου, βρίσκεται σε εξέλιξη μια δικαστική έρευνα μετά την αποστολή φακέλου της ΕΛ.ΑΣ στις δικαστικές αρχές με όλα τα χτυπήματα του Ρουβίκωνα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί συνολικά η υπόθεση και να ενωθούν όλες οι δικογραφίες. 

Στην Κρατική Ασφάλεια, εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι «παρεμβάσεις» του Ρουβικωνα με ακόμη πιο εντυπωσιακά χτυπήματα, όμως οι αναλυτές διευκρινίζουν ότι οι ακτιβιστικες ενέργειες θα είναι μεν εντυπωσιακές όμως δεν βλέπουν να αναβαθμίζονται σε κάτι πιο δυναμικό και να περνούν τις νοητές κόκκινες γραμμές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου