Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η ανομία κυριαρχεί με τον Ρουβίκωνα να κτυπάει την Γαλλική πρεσβεία απέναντι από την βουλή


Ανεξέλεγκτοι οι αντιεξουσιαστές σύντροφοί των Συριζαίων κυβερνώντων, αλωνίζουν και καταστρέφουν, σπάνε, και απειλούν κάνοντας εξωτερική και εσωτερική πολιτική για λογαρισμό της κυβέρνησης.

Επίθεση με μαύρες και κόκκινες μπογιές στη Γαλλική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από τη Βουλή, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 15 μέλη του Ρουβίκωνα.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να τους σταματήσει και να τους ενοχλήσει κανένας πάρα το ότι το κτίριο της Γαλλικής πρεσβείας είναι απέναντι απο το κτίριο της βουλής.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, συνδέουν την επίθεσή τους με την εμπλοκή της Γαλλίας στον βομβαρδισμό της Συρίας.

Οι αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή για τα μάτια του κόσμου, ενώ εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. 

Η προσαγωγή μετετράπη αργότερα σε σύλληψη και αφορά έναν 22χρονο, στα χέρια του οποίου βρέθηκαν υπολείμματα από μπογιές. Πρόκειται για μέλος του «Ρουβίκωνα», ο οποίος έχει προσαχθεί σε ενέργειες της αντιεξουσιαστικής ομάδας στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε έντονα για την νέα επίθεση του Ρουβίκωνα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε :"Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στην γαλλική πρεσβεία ακριβώς απέναντι στη Βουλή. Η χώρα διασύρεται διεθνώς από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή -ακόμη χειρότερα- δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. Πάλι έφυγαν σαν κύριοι..."






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου