Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Άγριος αντιπολιτευτικός καυγάς Αυλωνίτου ΣΥΡΙΖΑ - Δ. Καμμένου ΑΝΕΛ



Η εικόνα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέσα από την αντιπολιτευτική κόντρα μεταξύ της γραφικής Αυλωνίτου ΣΥΡΙΖΑ και τους Δ. Καμμένου ΑΝΕΛ που έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του.

Ο καβγάς  ξεκίνησε όταν ο κ. Καμμένος  χαρακτήρισε «οικονομικά της…  κολύμβησης» τα όσα έλεγε η κ. Αυλωνίτου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε τον λόγο και απαίτησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη. «Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

Στο τέλος και αφού η κ. Αυλωνίτου επέμενε και δεν ζητούσε συγνώμη, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα έχουμε : «Τεράστια κυβερνητική κρίση. Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου