Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Οι ΑΝΕΛ ταυτίστηκαν με την μπουρδολογία της Αυλωνίτου και τα έβαλαν με τον Δημήτρη Καμμένο



Είναι απίστευτο το ότι κανένας δεν μάζεψε την ανεξέλεγκτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου και επιτέθηκαν στον Δημήτρη Καμμένο.

Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργού Αμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου έχει προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος και όχι της Αυλωνίτου. 

Κύκλοι των ΑΝΕΛ λένε ότι με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μεγάλη επιτυχία για τη χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος βγαίνει και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα.

Το τραγικό είναι ότι οι ΑΝΕΛ ταυτίζονται με την τρέλα της Αυλωνίτου και την ακατυάσχετη μπουρδολογία της και όχι με τον Δημήτρη Καμμένο.

Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του υπουργού Αμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Μέχρι και ο άλαλος Τέρενς Κουίκ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το ίδιο περιστατικό, προφανώς φοβούμενος μην χάσουν μερικούς μήνες πρίν την καρέκλα.

Η ανάρτησή του Τέρενς Κουίκ στο twitter : «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου