Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα - Φίλης: Δεν ήταν επίθεση, ήταν ενέργεια



Φτάνοντας στο τέλος της κυβέρνηση Τσίπρα, πέφτουν οι μάσκες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζονται πλέον ανοικτά υπέρ των συντρόφων τους αντιεξουσιαστών.

Προκλητικός ο πρώην υπουργό Νίκος Φίλης είπε : "ούτε τα τρικάκια που πέταξε ο Ρουβίκωνας στο βρετανικό συμβούλιο το πρωί της Πέμπτης, ούτε και οι μπογιές που έριξαν μέλη της ομάδας στη γαλλική πρεσβεία δεν είναι επίθεση".

«Τα τρικάκια δεν είναι επίθεση, είναι μια ενέργεια. Πρέπει να δούμε τι έγραφαν τα τρικάκια, τι στόχευση είχαν, αυτό δεν συνιστά επίθεση και μάλιστα καταδρομική» είπε προκαλώντας την κοινωνία ο Φίλης. 

Την ίδια κάλυψη στους αντιεξουσιαστές έδωσε και στο αν οι μπογιές που πέταξαν μέλη της ομάδας στη γαλλική πρεσβεία ήταν επίθεση: «όχι δεν ήταν επίθεση, ήταν λάθος, καμία αντίρρηση ότι δεν πρόσφεραν τίποτα αλλά δεν ήταν επίθεση» δηλωσε στον ΣΚΑΪ ο προκλητικός σύντροφος των αντιεξουσιαστών.

«Τι ζητάμε σε κάθε τετράγωνο και κάθε γωνία να υπάρχουν ΜΑΤ; Υπάρχουν εκατοντάδες "στόχοι" στην Αθήνα. Ζητούμε αστυνόμευση που θα κυνηγά όσους πετούν τρικάκια; Αυτό δεν είναι στοιχείο ασφάλειας για τον πολίτη και επαναλαμβάνω, λάθος είναι οι ακτιβιστικές ενέργειες αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών» είπε ο υπερασπιστής του Ρουβίκωνα και δεν είναι ο μόνος μέσα στον Σύριζα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου