Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Εάν δεν κοιμάστε μην πυροβολείτε τον ληστή αφήστε τον να σας πυροβολήσει! Μην γίνουμε Φάρ Ουέστ



Πριν από μία εβδομάδα ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Τόσκας είχε προκαλέσει τον ελληνικό λαό, παίρνοντας το μέρος του ληστή και όχι του θύματος λέγοντας για την άμυνα του θύματος μην γίνουμε Φάρ Ουέστ.

Το ίδιο προκάλεσε και η ΕΛΑΣ με ανακοίνωση προς τους πολίτες, να κάνουν πώς κοιμούνται όταν μπουν ληστές και να τους αφήσουν να αλωνίζουν, λες και ο ληστής εάν δεν βρει λεφτά δεν θα ξυπνήσει τα θύματα να βασανίσει και να τα σκοτώσει για να πάρει αυτό που θέλει.

Αυτή η ανομία και η γιγάντωση του εγκλήματος με θράσος των κακοποιών που δεν υπολογίζουν πλέον τίποτα, έχει ονοματεπώνυμα και υπεύθυνους και αυτοί είναι ο Παρασκευόπουλος, Κοντονής, Τόσκας και ΣΥΡΙΖΑ.

Ληστές σήμερα το πρωί πυροβόλησαν 52χρονο επιχειρηματία αφότου είχε το θράσος να τους αντελήφθη και δεν άκουσε τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ., κι ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 52χρονος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια ένοπλης διάρρηξης στο σπίτι του στην Κηφισιά, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα.

Οι δύο δράστες εισέβαλαν στην μονοκατοικία και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα όταν τους αντελήφθη, ακολούθησε πάλη κατά την οποία ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές στην πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Η επίθεση έλαβε χώρα ενώ στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και τα δύο παιδιά τους και το θύμα προσπάθησε να τους προστατέψει.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο «Γεώργιος Γεννηματάς», με τους γιατρούς να έχουν διαπιστώσει αιμορραγία στους πνεύμονες και ρήξη στο ήπαρ. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου