Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Βέττας μάλλον αναφερόμενος στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που δεν έχουν υπηρετήσει : Δεν είναι μπαλαρίνα ο Καμμένος, για αυτό φορά στολή παραλλαγής



Στήριξη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή το περιστατικό με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα , παρείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και είπε αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο για την τακτική του να φορά στολή παραλλαγής: «Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθόριο πάει, στολή παραλλαγής φορά, δεν είναι μπαλαρίνα».

Συνέχισε o Βέττας λέγοντας : «Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό! Η χώρα απάντησε με »μαγκιά» στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία. Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση».



Πιστεύουμε να πήραν το μήνυμα οι Συριζαίοι που δεν υπηρέτησαν την πατρίδα; Μπα ποιος νοιάζεται!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου