Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Υπόκοσμος και μαφία προστατεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ! O Σαββίδης μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο



Μαφία και υπόκοσμος δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει γίνει Κολομβία.

Ο αγνώστου προελεύσως "επιχειρηματίας" Ιβάν Σαββίδης, νομίζει ότι ζει σε χώρα της λατινικής αμερικής. επειδή κυβερνά την Ελλάδα ένα ακροαριστερό καθεστώς.

Ακόμα να ακούσουμε παρέμβαση της δικαιοσύνης!!!

Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (όπως ακριβώς ήταν και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από δύο εβδομάδες), αλλά με μία απίστευτη εξέλιξη ο διαιτητής Κομίνης δύο ώρες ύστερα από την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90′, αποφάσισε τελικά να κατακυρώσει το ματς το τέρμα με την ΑΕΚ να αρνείται να βγει ξανά το γήπεδο! Μάλλον ο διαιτητής φοβήθηκε από τις απειλές του οπλοφόρου Σαββίδη και κατακύρωσε το γκολ.

Ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια!

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση…



Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η οριστική τύχη του ντέρμπι θα κριθεί (τι έκπληξη;) στα δικαστήρια!

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με απόφαση της ΕΠΟ επιστράφηκαν στον ΠΑΟΚ επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ το ματς κατοχυρώθηκε στον Ολυμπιακό με 0-3. Επίσης άλλαξε η απόφαση και ο χθεσινός αγώνας (που δεν έληξε) έγινε με θεατές. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι η απόφαση αυτή είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε μετά τα όσα μελανά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League. O υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν αποκλείεται δηλαδή ακόμα και η διακοπή του πρωταθλήματος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου