Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πρώτα το συμφέρον τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ποιος νοιάζεται για το καλό της χώρας



Πρώτα το συμφέρον μας και η καρέκλα και άσε το καλό της χώρας για τους επόμενους.

Διέψευσε ο Καμμένος τις πληροφορίες για ρήξη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων και δήλωσε ότι: "Η συγκυβέρνηση αυτή τη στιγμή προχωρά με έντιμη δημόσια συμφωνία που έχουμε κάνει και θα φτάσει μέχρι το τέλος".

Τόνισε επίσης: "Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στη δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, ο καθένας να μπορεί να έχει πολιτική αυτονομία, να μην απορροφάται ο ένας χώρος από τον άλλον, αλλά να προχωρούμε σε αυτά που μαζί συμφωνήσαμε, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από την τεράστια οικονομική κρίση".

Και συνέχισε: "Ύπάρχουν θέματα που έχουμε δημόσια ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να αλλάξουμε τις θέσεις ούτε του ενός ούτε του άλλου κόμματος". Είπε για το Σκοπιανό: "Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση των ΑΝΕΛ είναι ξεκάθαρη. Δεν δεχόμαστε καμία λύση, που να εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Νότια, ούτε Ανατολική, ούτε Δυτική Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Από εκεί και πέρα είναι σειρά της FYROM, να κάνουν τις συνταγματικές αλλαγές".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου