Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ντροπή για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά «Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης - να δικαστούν οι διαιτητές»



Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς θα έπρεπε να έχει διαγραφεί από το κόμμα του και έχει παραιτηθεί από την έδρα του για τα ντροπιαστικά τα οποία δήλωσε που προσβάλουν την νοημοσύνη της κοινωνίας και του φίλαθλου κόσμου.

Προκλητικός και κατάπτυστος για τα πρωτοφανή τα οποία ξεστόμισε για να κερδίσει ψήφους από τους Παοκτζήδες, τα όσα είπε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων για το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας.

Πρόκειται για τον Αριστείδη Φωκά ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» αμφισβήτησε ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

«Ποιοι ευθύνονται για το αποτέλεσμα, γι' αυτό που περνάμε σήμερα; Μήπως ευθύνονται οι διαιτητές και στα δύο παιχνίδια; Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εντεταλμένοι χειρουργοί, θα τελείωναν οι αγώνες. Ήταν χειρουργείο μέσα στην Τούμπα. Εντεταλμένοι από το κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Αθήνας, που δεν έχει αλλάξει στο καταστατικό της ότι μπορεί μια ομάδα από την επαρχία να πάρει το πρωτάθλημα» ανέφερε ο Φωκάς για να συμπληρώνοντας  «δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει εφέτος το νταμπλ».

Και το αισχρότερο όλων παραμένει ακόμα βουλευτής χωρίς να τον έχουν παραιτήσει με τις κλωτσιές


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου