Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Κρατούσε ομήρους τα δύο ξαδέρφια του



Ένας 58χρονος  είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή.

Στις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής, 47χρονος κατήγγειλε στην 'Αμεση Δράση, οτι τον κρατάει μάζι με την αδερφή του -παρά την θέληση τους- ο 58χρονος ξάδερφος τους, σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και βρήκε τους παθόντες και τον δράστη, όπου και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος και η αδερφή του αναφέρουν πως, τους κρατούσε ο 58χρονος παρά την θέληση τους για έξι μήνες και τους έπαιρνε χρήματα. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν οτι τους  κρατούσε δεμένους και τους απειλούσε.  Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκεται και η κόρη του 58χρονου. Ο 58χρονος με την απειλή της βίας, πήγαινε μάζι με τον 47χρονο ξάδερφο του στην τράπεζα, όπου ο 47χρονος του μετέφερε χρηματικά ποσά και τα έβαζε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του 58χρονου και της κόρης του. Αυτή την ώρα, ο 58χρονος βρίσκεται στο σπίτι - που κρατούσε τα δύο αδέρφια - μαζί με  τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να υποδείξει τι ακριβώς συνέβη. Οι γείτονες κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και κλειστό άνθρωπο.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο 58χρονος είχε ήδη πάρει 63.000 ευρώ από τα βιβλιάριά τους τα οποία είχαν συνολικά 80.000 ευρώ και τους απειλούσε ότι αν δεν συνέχιζαν να του δίνουν χρήματα, θα έκανε κακό στην αδερφή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες του focusfm.gr του σπίτιου που είχε μετατρέψει ο 58χρονος σε φυλακή:




Πηγή : seleo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου