Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Επιθέσεις αντιεξουσιαστών το βράδυ στην Αθήνα - Γέμισαν με συνθήματα την Πάτρα - Επίθεση στα δικαστήρια της Ξάνθης



Όλα αυτά με την προκλητική αδιαφορία και ανοχή από το υπουργείο προστασίας τους πολίτη σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Έβαλαν φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα και τέσσερα γκαζάκια σε τράπεζα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, επιτέθηκαν σε άνδρες στο ΜΑΤ με ορμητήριο την γιάφκα του Πολυτεχνείου.


Έβαλαν φωτιά σε σε τέσσερα αυτοκίνητα αθώων πολιτών στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια, στην οδό Ηπείρου στην Αγία Βαρβάρα, στην οδό Παναγία Γρηγορούσης στο Μενίδι, στην οδό Ωρομέδοντος στην Άνω Κυψέλη.


Γέμισαν συνθήματα με μπογιές τις βιτρίνες και τα ρολά καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας αλλά και το δημοτικό θέατρο Απόλλων, όπως και στην Ευαγγελίστρια και την Καθολική Εκκλησία, οι αντεξουσιαστές που κινητοποιήθηκαν αργά χθες το βράδυ στην πόλη.







Νυχτερινή καταδρομική επίθεση είχαμε χθες βράδυ  και στην Ξάνθη, στο κτίριο του δικαστικού μεγάρου της πόλης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο τρεις αντιεξουσιαστές έφτασαν τρέχοντας στο σημείο λίγο μετά τις 11 και έριξαν πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα στην είσοδο των δικαστηρίων.

Από την επίθεση έσπασε γυάλινη πόρτα των δικαστηρίων ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο δεν κατάφερε να εντοπίσει κανέναν από τους δράστες.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου