Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Αφού τα κατάφεραν μία θα συνεχίσουν οι αντιεξουσιαστές με νέες κινητοποιήσεις και για άλλους φυλακισμένους



Τραγική και ανεξέλεγκτη η κατάσταση της ανομίας στην χώρα

Πριν από λίγο καιρό με απειλές και ζημιές σε περιουσίες ιδιωτών που δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί από το κράτος, και δεν έχουν συλληφθεί οι γνωστοί δράστες σε κυβέρνηση και αστυνομία αντιξουσιαστές, είχαν καταφέρει να μεταφερθεί ο κατηγορούμενος τρομοκράτης σε φυλακές της αρεσκείας τους.

Μιας και τα κατάφεραν την πρώτη φορά και οι σύντροφοι δεν τους χαλάνε χατήρι ειδικά μετά την καταστροφή περιουσιών ιδιωτών είπαν να επεκτείνουν τις απαιτήσεις τους. 

Πανό από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη κρέμασαν μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την Ηριάννα και τον Περικλή.

Περίπου δέκα μέλη της Κίνησης ανέβηκαν στον τρίτο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κρέμασαν πανό από τα παράθυρα και συνομίλησαν με στελέχη του κόμματος για το ζήτημα της απελευθέρωσης κρατούμενων για τρομοκρατία.

Όταν κατέβηκαν από τα γραφεία, αστυνομικοί τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όπως λένε και οι εντολές αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου