Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μόνο ο συνταξιούχος Τόσκας λέει ότι είναι ικανός για να κρυφτεί, Καμίνης και ΕΛΑΣ ανίκανοι



Και είναι αλήθεια ότι δεν φταίει ο Τόσκας, εντολές του Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκτελεί να μην πειράζουν τα δικά τους παιδιά και να τα αφήνουν να ξεσπάνε σε περιουσίες ιδιωτών, έτσι και αλλιώς ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει.

Εκτός από τις κατηγορίες στην ΕΛ.ΑΣ ο συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός και δυστυχώς αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη άσκησε σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση, αλλά και στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, για τις επικριτικές τους δηλώσεις, με αφορμή τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς στην Ερμού. 

Μιλώντας για τον κ. Καμίνη, του συνέστησε να «κάνει τη δουλίτσα του», είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα έστελνε ούτε γράμμα… μαζί του, λόγω της αναποτελεσματικότητας του και δήλωσε ότι καλό θα ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων να κάνει αυτά που οφείλει και να μην ασκεί κριτική για να καλύψει την αναποτελεσματικότητα του.

Ανάλογη κριτική άσκησε και για τη στάση της αντιπολίτευσης και αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι η παρουσία του στην Ερμού ήταν υποκριτική και -όπως είπε χαρακτηριστικά- «μυξοκλαίει», την ίδια στιγμή που τρίβει τα χέρια του κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα.

Η κατήφορος του συνταξιούχου υπουργού προστασίας του πολίτη με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης αφού εκτελεί εντολές του Τσίπρα για πλήρη κάλυψη των εγκλημάτων εξουσιαστών συνεχίζεται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου