Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Πτώμα γυναίκας σε πάρκο του Ηρακλείου



Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στις αρχές του τόπου για ένα πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε πάρκο του Ηρακλείου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από περαστικούς στο πάρκο Νεολαίας όπου βρίσκεται στην αρχή της Δούκος Μποφόρ, απέναντι από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.



Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ο ιατροδικαστής ο οποίος προχώρησε σε μία πρώτη αυτοψία. Πρόκειται για μία γυναίκα, Ελληνίδα, ηλικίας 35 με 40 ετών. Ο θάνατός της επήλθε πριν κάποιες ημέρες ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε από τα τείχη ωστόσο ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία.



Λίγο μετά τις 11 το πρωί η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.



Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει σε άτομο που αναζητείται τα τελευταία 24ωρα γι’ αυτό και συγγενικό πρόσωπο μεταβαίνει στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διαπιστωθεί αν “στέκει” το συγκεκριμένο σενάριο.

Πηγή : cretapost.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου