Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Απίστευτη προσπάθεια βουλευτών μέσα στο κοινοβούλιο να υπερασπιστούν το Ιβάν Σαββίδη




Δυστυχώς υπάρχουν βουλευτές που υποβαθμίζουν το κοινοβούλιο καθημερινά με την συμπεριφορά τους.

Ειδικότερα εχθές στο ελληνικό κοινοβούλιο η κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Κεντρώων, δείχνει ότι τίποτα δεν πάει καλά στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο κ. Βασιλειάδης τόλμησε να μιλήσει εχθές κατά του Ιβάν Σαββίση μέσα στο κοινοβούλιο και δέχτηκε επίθεση από τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για εύνοια των Αθηναϊκών ομάδων σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Λαζαρίδης, που αντί να καταδικάσει την συμπεριφορά Σαββίδη μίλησε για μεροληψία σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Γιώργο Βασιλειάδη να απαντά για παραλήρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Μετά μίλησε ο Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος τόνισε ότι «μπορεί να ήρθε ο καιρός να ξανασυζητήσουμε κάποια πράγματα», αναφερόμενος στο μέλλον της συνεργασίας των δυο κομμάτων, απειλώντας τον κ. Βασιλειάδη.

Υπέρ Σαββίδη με κάλυψη τον ΠΑΟΚ πήρε θέση και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κάνοντας λόγο για διαχρονικές αποφάσεις που παίρνονται κατά του ενώ υπερασπίστηκε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αναφέροντας ότι «ήρθε στην Ελλάδα να επενδύσει, βοήθησε το ποδόσφαιρο και θέλει να είναι καθαρό 100%».

Δεν ντρέπεται κανένας σε αυτή την χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυστυχώς, η ξεφτίλα έχει γίνει συνήθεια για ορισμένους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου