Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Οργή από συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ: «Στρατιές» αστυνομικών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ



Την έντονη αντίδραση του συνδικαλιστικού φορέα της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη προκάλεσαν τα μέτρα περιφρούρησης του περιφερειακού συνεδρίου ανάπτυξης στην συμπρωτεύουσα.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή τους την Τρίτη, «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».

Συγκεκριμένα, η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πορεία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (ΑΣΠΑ) εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της «για όλα όσα συμβαίνουν πέριξ του ξενοδοχείου όπου διοργανώνεται το συγκεκριμένο συνέδριο».

Και ακολούθως περιγράφει τα εξής: «Αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ. Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος.Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της».

Επιπλέον η Α.Σ.Π.Α καταγγέλλει: «Η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια, τα γήπεδα, τις πορείες. Μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών».

Και η ανακοίνωσή της καταλήγει: «Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου