Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών στις 27-1-2018 στην περιοχή των Πατησίων



Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ένοπλη συμπλοκή και η απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών, στις 27-1-2018 στην περιοχή των Πατησίων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, βραδινές ώρες της 27-1-2018 σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή στην συμβολή των οδών Λιοσίων και Ξένου στα Πατήσια, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκε σοβαρά, από πυροβόλο όπλο, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας. Στον τόπο της συμπλοκής είχαν βρεθεί εννέα (9) κάλυκες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να συναντήσει 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, με το οποίο είχαν οικονομικές διαφορές από αγοροπωλησία ναρκωτικών. Τότε συνεπλάκησαν και αντάλλαξαν πυρά με πιστόλια που έφεραν μαζί τους, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου.

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 36χρονος δράστης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου