Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Καταγγελία-σοκ 13χρονης: Την κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθήτριές της στην Πάφο



Υπόθεση άσεμνης επίθεσης και κοινής επίθεσης εξετάζει η Αστυνομία μετά από καταγγελία μητέρας ότι μαθητές Γυμνασίου κακοποίησαν σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της εν ώρα σχολείου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου, η μαθήτρια καταγγέλλει ότι τρεις συμμαθητές της αφού πρώτα άρχισαν την κοροϊδεύουν, στη συνέχεια της έγραψαν με μαρκαδόρο σε διάφορα μέρη του σώματος της, κυρίως στην κοιλιά και στα χέρια, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς προέβησαν και σε άλλες άσεμνες πράξεις.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε την περασμένη Τρίτη ενώ η Αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση την Παρασκευή. Οι έρευνες, λόγω και του ανήλικου της μαθήτριας, η οποία κατάγεται από μικρή κοινότητα, γίνονται με πάσα διακριτικότητα την ίδια ώρα που για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Παιδείας της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα στην Πάφο το ανήλικο κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα έζησε στα χέρια των τριών συμμαθητών της στη μητέρα της, η οποία αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Για το θέμα οι μαθητές σήμερα πέρασαν από πειθαρχικό ενώ ήδη τους έχει υποβληθεί πολυήμερη αποβολή.


Πηγή: sigmalive.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου