Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νίκος Βούτσης εχθές με απαράδεκτη καθεστωτική στάση νόμιζε ότι θα τον φοβηθούν



Πήγε να πιέσει και να αποστομώσει όσους μιλούσαν ο Νίκος Βούτσης, αλλά δεν του βγήκε μετά το κράξιμο από την πλειοψηφία της βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ήταν απαράδεκτος και η στάση του ήταν ντροπή για τον κοινοβούλιο. Η ένταση φάνηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είχε έναν έντονο διαπληκτισμό την ώρα της ομιλίας του με τον Νίκο Βούτση στην συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής για τη Novartis.

Η μεγάλη διάρκεια της ομιλίας του κ. Σαμαρά ανάγκασε τον κ. Βούτση να τον διακόψει και να τον ρωτήσει πόσα λεπτά χρειάζεται ακόμα για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. Ο κ. Σαμαράς έδειξε να ενοχλείται έντονα από την ερώτηση του κ. Βούτση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταγγέλλετε έναν πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα; Θα κατέβω όταν τελειώσω.

 Ο κ. Σαμαράς συνέχισε λέγοντας ότι κακώς τον ρώτησε ο κ. Βούτσης για τον χρόνο με τον Νίκο Βούτση να ζητά να το πάρει πίσω. «Δεν το παίρνω πίσω, κάκιστα ρωτήσατε», είπε φανερά εκνευρισμένος με την στάση Βούτση ο κ. Σαμαράς.

Τότε, ο κ. Βούτσης ανέβασε τον τόνο της φωνής του λες και θα τον φοβόταν κανένας και είπε: «Σοβαρά ; Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε μέχρι το πρωί; Υπάρχει μια διαδικασία. Και σας παρακαλώ πολύ όχι αυταρχισμό επί της έδρας. Μιλήσετε όσο θέλετε αλλά μετά από άδεια δική μου».

Ο κ. Σαμαράς τον αγνόησε επιδεικτικά και συνέχισε την ομιλία του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου