Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις Μπουτάρη



Πολίτες της Θεσσαλονίκης κινητοποιούνται μέσω Facebook

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με το Σκοπιανό ζήτημα έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι από πολίτες έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα seleo.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κάλεσμα έγινε μέσω facebook προς τους πολίτες που θέλουν να αντιδράσουν στις δηλώσεις του δημάρχου της Θεσσαλονίκης για μετονομασία του αεροδρόμιο και των ΚΤΕΛ της πόλης, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μπουτάρης με νέες δηλώσεις του υποστήριξε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους στο facebook: «Πρόσκληση-Διαμαρτυρία πολιτών Θεσσαλονίκης για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου. Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το Σκοπιανό, καθώς και οι δηλώσεις του για την αλλαγή ονομάτων στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προσβάλουν κατάφωρα ως πολίτες.Θα επιδοθεί ψήφισμα-διαμαρτυρία, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου