Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Μαχαιρώματα, άγριο ξύλο και απόπειρα απαγωγής στην Αλεξάνδρας



Σκηνές σκληρής βίας εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας – Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε νεαρό, τον μαχαίρωσε και προσπάθησαν να αρπάξουν την κοπέλα του – Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες ένας από τους δράστες.

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαιρώματα, άγριο ξύλο και απόπειρα απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας με φόντο ξεκαθαρίσματα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών  σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. 


Μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη ΓΑΔΑ, ομάδα κουκουλοφόρων, επιτέθηκε σε νεαρό  που βρισκόταν με τη σύντροφο του και αφού τον έδειραν ανελέητα και τον μαχαίρωσαν, προσπάθησαν να αρπάξουν την κοπέλα. Όμως το θύμα τους κυνήγησε φώναξε βοήθεια και ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν στο σημείο καταδίωξε τους δράστες και κατάφερε να περάσει χειροπέδες σε έναν από αυτούς. 

Πώς έγινε το περιστατικό 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 3 χθες τα ξημερώματα. Ο νεαρός αλβανικής καταγωγής  βρισκόταν με τη φίλη του στην οδό Αυτοκρατόρων Αγγέλων. Φθάνοντας στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες τον πλησίασαν και αφού άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, έβγαλαν μαχαίρια και τον κάρφωσαν αρκετές φορές στο σώμα. 

Το θύμα αιμόφυρτο σωριάζεται στην άσφαλτο και στη συνέχεια οι τρεις κουκουλοφόροι – είναι σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανοί - ορμούν στη φίλη του και προσπαθούν με τη βία να τη σύρουν πιθανότατα σε όχημα που είχαν σταθμεύσει στο σημείο. Όμως δεν τα κατάφεραν. Το θύμα με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει αρχίζει να καλεί σε βοήθεια και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έκαναν περιπολία στην περιοχή, αρχίζουν να τους καταδιώκουν. 

Λίγη ώρα αργότερα καταφέρνουν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις δράστες και να του περάσουν χειροπέδες. 

Ο ληστής των Εξαρχείων 

Ο Αλβανός συλληφθείς οδηγήθηκε στο Α.Τ Εξαρχείων όπου εκεί οι έμπειροι αξιωματικοί έψαξαν σε βάθος την υπόθεση και κατάφεραν να βγάλουν «λαβράκι». Ο συγκεκριμένος όχι μόνο ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες αλλά κατά το παρελθόν ενώ είχε απελαθεί 4 φορές από τη χώρα πάντα έβρισκε τον τρόπο να έρχεται στην Ελλάδα και να ρίχνεται και πάλι στην παρανομία. 

Τελευταία  επίθεση  που πραγματοποίησε ήταν στις 28 Ιανουαρίου στη Σόλωνος όταν μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του, έβγαλαν μαχαίρι σε έναν νεαρό φοιτητή για να τον ληστέψουν. Μάλιστα το θύμα τον αναγνώρισε ενώ τα αποτυπώματα του βρέθηκαν και σε οχήματα που είχαν διαρρηχθεί. 

Ο Αλβανός ληστής, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν την εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. 


Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου