Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πολάκης; ¨Ξέρουμε τους μάρτυρες - Κοντονής : Μόνο η δικαιοσύνη του ξέρει! Εκτεθειμένη και πάλι η δικαιοσύνη!



Δηλώσεις στελεχών του Σύριζα δείχνουν την γελοιότητα αυτής της κυβέρνησης που τραβάει και την δικαιοσύνη στην ξεφτίλα μαζί της.

Πολάκης :«Στελέχη της εταιρείας είναι κύριε Παπαδάκη δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι;

Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν. Οι Αμερικάνοι γιατί ενδιαφέρθηκαν; Ξεκίνησαν την ιστορία αυτή όχι γιατί είναι αγαθά παιδιά».

Κοντονής : "Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες και είναι εικασία για το ποιοι είναι οι μάρτυρες αυτοί"

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δημόσια παραδοχή του Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι θεσμικά αδιανόητη. Και επιβεβαιώνει πλήρως ότι η Κυβέρνηση έχει εδώ και καιρό δημιουργήσει έναν αθέμιτο δίαυλο επικοινωνίας με δομές της Δικαιοσύνης, επιχειρώντας να στήσει μια πρωτοφανή σκευωρία.

Μετά τη δήλωση Πολάκη, η Κυβέρνηση δεν έχει πλέον κανένα άλλοθι να προστατεύει τους τάχα ανώνυμους μάρτυρες. Οι τελευταίοι οφείλουν να καταθέσουν όσα ισχυρίζονται, χωρίς κουκούλες, στη Βουλή».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου