Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ομολογία Πολάκη ότι γνωρίζει τους μάρτυρες δείχνει ότι μάλλον είναι στημένα όλα από τον ΣΥΡΙΖΑ



Πέφτουν οι μάσκες για μία ακόμα στημένη δουλειά από το καθεστώς και με θράσος αποκαλύπτουν πράγματα που μόνο δύο τρεις δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να ξέρουν.

Την απίστευτη αποκάλυψη με περίσσιο θράσος ότι ο ίδιος γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν για το σκάνδαλο της Novartis, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στον ΑΝΤ1, καρφώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόμμα και το πώς έχει ενεργήσει.

Ο Πολάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν».

«Στελέχη της εταιρείας είναι κύριε Παπαδάκη δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι;

Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν. Οι Αμερικάνοι γιατί ενδιαφέρθηκαν; Ξεκίνησαν την ιστορία αυτή όχι γιατί είναι αγαθά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε πως γνωρίζει αυτή την ιστορία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δεν έδωσε εξηγήσεις μετά την πατάτα που έκανε και αρκέστηκε να πει : «Είμαι ενημερωμένος. Είμαι γιατρός». Πρόσθεσε ότι τα γράφουν όλα τα site. «Είναι στελέχη της εταιρείας δεν το έχετε καταλάβει;»

Μεγάλο ερωτηματικό, πάντως, γεννά το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει την ιδιότητα των μαρτύρων, ούτε γράφτηκε ότι πρόκειται για στελέχη της εταιρείας, αλλά ο Πολάκης το γνωρίζει και αυτό επιβεβαιώνει τον Μίκη Θεοδωράκη που μιλούσε για παρακράτος και αριστερόστροφο φασισμό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου