Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Προκλητική συμπεριφορά Στέλιου Παππά γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι»



Προκλητικός και με καθεστωτική νοοτροπία εμφανίστηκε στον αέρα εκπομπής της ΕΡΤ3, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς, που καταφέρθηκε κατά των δημοσιογράφων γιατί δεν του άρεσαν αυτά που έλεγαν.

Στην εκπομπή«Καθημερινά κι απλά» εμφανίστηκε ο Στέλιος Παππάς και οι δημοσιογράφοι τόλμησαν να τον ρωτήσουν για την κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη κάτι που εκνεύρισε τον Στέλιο Παππά γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση και είπε: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους», οι δημοσιογράφοι απάντησαν: «Θα πρέπει να γίνει συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερον σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

Ο Στέλιος Παππάς επέμενε να φιμώσει τους δημοσιογράφους και ανταπάντησε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος, αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».

«Σας ευχαριστούμε που κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δυο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Αρβανιτίδη με τον Στέλιο Παππά να βγάζει τα ακουστικά και να αποχωρεί ενοχλημένος, γιατί δεν του άρεσε να βγει η αλήθεια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου