Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Νέα θεσμική εκτροπή με ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η επίσκεψη Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο την επομένη του συλλαλητηρίου



Παράνομα άνοιξαν τον φάκελο της δικαιοσύνης οι κύριοι Κοντονής και Παπαγγελόπουλος, αντί να τον διαβιβάσουν αμέσως στην βουλή.

Ο πανικός της κυβέρνησης μετά το συλλαλητήριο φαίνεται από τις αντιδημοκρατικές της κινήσεις και επιβεβαιώνουν τα λόγια του Μίκυ Θεοδωράκη για αριστερόστροφο φασισμό.

Νέα απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ωμά και αντιθεσμικά Νωρίτερα, βρέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αμέσως μετά έφθασαν και η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, αλλά και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρήστος Ντζούρας και Στυλιανός Μανώλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία Τζανακόπουλου, αλλά και των εισαγγελέων Διαφθοράς, δεν είναι άσχετη με την υπόθεση της Novartis, ωστόσο, εξερχόμενος, ο ίδιος δήλωσε ότι η επίσκεψή του ήταν συμπτωματική και για άλλο θέμα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου