Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Δεν μας έφταναν οι Συριζαίοι με τους Σκοπιανούς έχουμε και τα καραγκιοζιλίκια των Τούρκων : Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Ελληνα ανέβει στα Ιμια



Περνάμε μια τραγική εποχή που οι γραφικοί έχουν γίνει πλέον επικίνδυνοι και αντί να γελάει ο κόσμος μαζί τους προβληματίζεται.

Απειλές με άκρως προσβλητικά και προκλητικά σχόλια εκτόξευσε εναντίον της Ελλάδας με αφορμή τα Ίμια και την επέτειο των 22 ετών, ένας ακόμα εθνικιστής και γραφικός Τούρκος, επικεφαλής σύμβουλος του σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ. 

Σε συνέντευξη, στο κρατικό κανάλι TRT, ο Γ. Μπουλούτ έφτασε να απειλήσει ακόμα και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, αν τολμήσει να πατήσει τα πόδια του στα Ίμια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα τους σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια, ας είναι υπουργός, ας είναι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Η Αθήνα θα νοιώσει την οργή μας που θα είναι χειρότερη από αυτή στην Αφρίν», εξαπολύοντας μάλιστα απειλές εναντίον κάθε «ιμπεριαλιστή» που δεν σέβεται την κυριαρχία της Τουρκίας στον γεωγραφικό χώρο που της ανήκει.

Δώσε θάρρος στον κάθε Τούρκο καραγκιόζη να λέει ότι θέλει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου