Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Δεν τους θέλει πλέον κανένας! Μελανσόν : Ζήτησε να αποβληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την Ευρωπαϊκή Αριστερά



Δεν θέλει πλέον κανένας σοβαρός, παρά μόνο αυτοί που εκμεταλλεύονται τον Τσίπρα και περνάνε ότι θέλουν σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων για την δικιά τους τσέπη.

Το Κόμμα της Αριστεράς, του Ζαν-Λικ Μελανσόν, απαίτησε να αποβληθεί από την Ευρωπαϊκή Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει τη λύπη του γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός προωθεί τη λιτότητα, στο σημείο να περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία, ανταποκρινόμενος δουλικά στις απαιτήσεις της ΕΕ.«Έχει έρθει η ώρα για καθαρότητα απέναντι στον φιλελεύθερο μανδύα που στραγγαλίζει τους λαούς και ενώ σχεδόν όλα τα κόμματα του ΚΕΑ αγωνίζονται, το καθένα στη χώρα του, ενάντια σε τέτοιες πολιτικές. Το ΚΕΑ δεν μπορεί να συγκεντρώνει στους κόλπους του ταυτόχρονα τους αντιπάλους και τους υποστηρικτές αυτής εκεί της Ευρώπης» λέει η ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γκρέγκορ Γκίζι σχολίασε :«Είναι νόμιμη η κριτική στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι απόψεις για το ζήτημα ποικίλουν εντός της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αλλά σε μεγάλο βαθμό η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στιγματίζεται από τον εκβιασμό της Τρόικα και της γερμανικής κυβέρνησης».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου