Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ντόρα Μπακογιάννη : Πατριωτισμός σημαίνει ανάληψη ευθύνης




Ντόρα "Πατριωτισμός σημαίνει ανάληψη ευθύνης. Να πεις στον ελληνικό λαό τι θέλεις να πετύχεις, να πεις την αλήθεια και να παλέψεις για τις θέσεις σου και όχι να κρυφτείς πίσω από μικροκομματικά παιχνίδια και μικροπολιτικές σκοπιμότητες". 

Στο μείζον θέμα των Σκοπίων, αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Παύλου Τσίμα.

Στην τοποθέτηση της η Ντόρα Μπακογιάννη είπε : "Παρακολουθούμε μία κυβέρνηση που προσπαθεί το δικό της εσωτερικό θέμα να το μεταφέρει στην αντιπολίτευση. Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, πάνω σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα που ταλανίζει την εξωτερική μας πολιτική 25 και πλέον χρόνια. Δεν έχω ακούσει κανένα στη Νέα Δημοκρατία ο οποίος να αμφισβητεί το Βουκουρέστι. Δεν μπορεί να προσέρχεται σε μία εθνική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση κ να έχει δύο διαφορετικές θέσεις. Μόνο με ενιαία εθνική θέση μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία. Αλλιώς δε θα σε θεωρήσει κανένας συνομιλητής σου σοβαρό.  Ξεκινήσαμε με Βαρουφάκη κ καταλήγουμε στο Καμμένο. Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε αποτελεσματικά με επιτυχία, εάν δεν έχει προηγουμένως η κυβέρνηση διαμορφώσει σε μία ενιαία θέση.Πατριωτισμός σημαίνει ανάληψη ευθύνης. Να πεις στον ελληνικό λαό τι θέλεις να πετύχεις, να πεις την αλήθεια και να παλέψεις για τις θέσεις σου και όχι να κρυφτείς πίσω από μικροκομματικά παιχνίδια και μικροπολιτικές σκοπιμότητες".


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου