Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο Απόστολος Δοξιάδης καταγγέλλει: Με παρακολουθούν επειδή στήριξα τους Τούρκους στρατιωτικούς



Στη καταγγελία πως παρακολουθείται τόσο ο ίδιος όσο και οι δικηγόροι των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών προχώρησε ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Δοξιάδης ανέφερε πως παρακολουθείται και προειδοποίησε πως αν αυτό συνεχιστεί θα «δουν τα προσωπάκια τους στο Facebook»: «Υπήρξε μια αγαστή συνεργασία κράτους, παρακράτους και κυβέρνησης. Κυβέρνηση εννοώ τις εντολές που έρχονται από τους υπουργούς στην αστυνομία, κράτος εν προκειμένω την υπηρεσία ασύλου και την αστυνομία, ενώ παρακράτος κάτι περίεργους ανθρώπους που δεν ξέρω ποιοι είναι. Όπως για παράδειγμα, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμαι, όπως και οι νομικοί παραστάτες των Τούρκων παρακολουθούνται. Έχω περάσει Δικτατορία και δεν είμαι χαζός. Έχω δει τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα και τα πρόσωπα. Αν συνεχιστεί αυτό και σήμερα, θα δουν τα προσωπάκια τους και τα αυτοκίνητά τους στο Facebook».

Παράλληλα ο κ. Δοξιάδης έκανε λόγο για «κλίμα τρομοκρατίας της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνελήφθη ο Τούρκος στρατιωτικός αμέσως μετά την αναστολή χορήγησης ασύλου ήταν παράνομες:«Ο Τούρκος συνελήφθη παρανόμως και μάλιστα έγινε ολόκληρη πλεκτάνη. Εγώ, με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Λευτέρη Παπαγιαννάκη και τους συμπαραστάτες νομικούς, ήμασταν μαζί με τον Τούρκο αξιωματικό στην υπηρεσία ασύλου. Και μας ζήτησε η αστυνομία, δίπλα στην Κατεχάκη, να δηλώσουμε δήθεν πού θα μένει, για να έχει προστασία. Και είπαμε εμείς, ευχαρίστως, να έρθουμε να σας δώσουμε τα στοιχεία. Πήγαμε όλοι στο Αρχηγείο και εκείνη την ώρα μπήκαν στην υπηρεσία ασύλου, πρωτοφανές, και τον συνέλαβαν κάποιοι με πολιτικά. Δηλαδή μας κάλεσαν στην αστυνομία, για να φύγουμε και να μην είμαστε μέσα. Γιατί αν πήγαιναν να τον συλλάβουν και ήμασταν μπροστά, θα γίνονταν άλλα πράγματα» δήλωσε ο κ. Δοξιάδης.


Πηγή : eleftherostypos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου