Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ν.Δ. : Για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια καταγράφηκε στα ποσοστά χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο




«Για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια καταγράφηκε το 2016 - 2017 μείωση στα ποσοστά χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο. Αυτά είναι τα “επιτεύγματα” της Κυβέρνησης και του κ. Παππά προσωπικά»

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Παππά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια καταγράφηκε το 2016 - 2017 μείωση στα ποσοστά χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο. Αυτά είναι τα “επιτεύγματα”  της Κυβέρνησης και του κ. Παππά προσωπικά» 


Πλήρης Δήλωση


«Στους αλαζονικούς και εμπαθείς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε με περίσσιο πολιτικό θράσος ο αποτυχημένος Υπουργός κ. Παππάς, απαντούμε με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ [1] για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια καταγράφηκε το 2016 - 2017 μείωση στα ποσοστά χρήσης τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο. 

Όσον αφορά στις διατάξεις για τη μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο, τον καλούμε να εγκαταλείψει επιτέλους τις καθεστωτικού τύπου προσπάθειες χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης - που δημιουργούν μεταξύ άλλων σειρά προβλημάτων στα δημοτικά και εκκλησιαστικά ραδιόφωνα - και να διαβουλευθεί με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να εξευρεθεί άμεσα βιώσιμη λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει».


[1] http://www.statistics.gr/el/infographic-information-technologies-2017


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου