Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Η δήθεν "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της αριστεράς του ΚΚΕΕπίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο εναντίον στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Γιάννη Τασιούλα και το ΚΚΕ, για την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, με σκληρές εκφράσεις. 

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κ. Παπαδόπουλος προσπάθησε να κάνει τον αριστερό και ανέφερε πως επιθυμεί να απαντήσει «στους συντρόφους που μας κάνουν κριτική από τα αριστερά και μας λένε ότι είμαστε ενάντια στους εργάτες. Και μας καλούν να αναιρέσουμε όλα αυτά τα μέτρα. Θα έλεγα να αναιρέσουν αυτοί όλες τις απολύσεις του Ριζοσπάστη και του 902 που κάνανε, να μας πούνε για τα λεφτά από τη συχνότητα, το σταθμό που ήταν δημόσιο αγαθό, πόσα πήρανε, διότι δεν ήταν δικά τους. Από ό,τι είδα στις τηλεοράσεις, παίζει πολύ δραματικά εκείνος ο αριστερός ο κομμουνιστής συνδικαλιστής που χτυπάει το τραπέζι έτσι μπροστά την υπουργό! Πραγματικά είναι επαναστάτης, φασίστας! Είναι καθαρά φασιστική λογική, φασιστική νοοτροπία! Για φανταστείτε εδώ, να πάει να ανεβεί ένας του ΚΚΕ και να μην τον αφήσουμε να μιλήσει. Θα είναι αυτό δημοκρατική διαδικασία; Πότε έχει κάνει το ΚΚΕ ξανά τέτοια πράγματα; Προσπαθούν να πάνε σε αυτοδικία; Δηλαδή, τι θα κάνουμε θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας στις πλατείες; Αυτή είναι η αντιπαράθεση που θέλουν; Αν τη θέλουν μπορούμε».

Βουλευτές του ΚΚΕ φώναξαν «ντροπή» στον κ. Παπαδόπουλο, αλλά αυτός σε πανικό μετά τα όσα υπογράφει και κάνει η κυβέρνηση του συνέχισε: «Με τον τσαμπουκά δεν σας καταλαβαίνουμε. Και αν κρατούμε αυτή τη στάση είναι γιατί ως κόμμα αριστεράς δεν θέλουμε να τσακωνόμαστε. Και δεν θα το κάνουμε. Αυτό που κάνετε εσείς δεν συνάδει με τις αρχές της αριστεράς».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, κατηγόρησε τον κ. Παπαδόπουλο ότι «αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής αυτής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ και επειδή φαίνεται έχει και ασφαλίτικες αναζητήσεις, τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι στου τραπέζι στο υπουργείο Εργασίας είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στη Βουλή κατά την διάρκεια της ακρόασης φορέων».Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου