Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ανασχηματισμός; Με τι υλικό; Με ποια στελέχη; Ούτε σοβαρότητα ούτε ικανότητα υπάρχει



Είναι γελοίο να γίνεται πρώτη είδηση ένας ανασχηματισμός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για το απλούστατο λόγο, δεν υπάρχει σοβαρό ικανό στελεχιακό δυναμικό που να μπορεί να προσδώσει κύρος και να δώσει αποτέλεσμα.

Το σενάριο του ανασχηματισμού για το διάστημα από τις 22 Ιανουαρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου, παίζει έντονα μετά την παραίτηση ενός ακόμα ακατάλληλου του Κώστα Ζουράρι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το υπουργείο παιδείας έχει γλιτώσει από την παρακμή γιατί παραμένει υπουργός ένας ακόμα ακατάλληλος και επικίνδυνος ο Κώστας Γαβρόγλου.

 Όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη ανοίξει ο δρόμος όχι για πλήρη ανασχηματισμό, άλλωστε με ποια στελέχη, αλλά για λίγες και στοχευμένες αλλαγές, και τρέμει ο κόσμος περιμένοντας τις αποφάσεις του, για τα νέα νούμερα στο τσίρκο.

Η είδηση ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, μόνο καλό για την χώρα δεν προμηνύει και πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι το μόνο που θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αυτή η ακατάλληλη κυβέρνηση φτάσει επιτέλους στο τέλος της.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου