Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

«Με πλήρωσαν για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη» λέει τώρα ο δράστης



Νέα δεδομένα προκύπτουν στη φρικτή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο με 14 μαχαιριές. Με πολυσέλιδο σημείωμά του μέσα από την φυλακή ο καθ' ομολογία δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού δηλώνει τώρα ότι δύο άνδρες τον έβαλαν να σκοτώσει την 32χρονη, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο δράστης, τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά καθώς και με το μαχαίρι του εγκλήματος, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της εφοριακού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ' ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β' Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Σημειώνεται πως στην απολογία του ο 58χρονος είχε υποστηρίξει πως σκότωσε την Δώρα Ζέμπερη, βρισκόμενος σε άμυνα λόγω της σφοδρής επίθεσης που δέχθηκε από το θύμα, αρνούμενος παράλληλα τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος είχε δηλώσει ότι αποδέχεται μόνο τις πλημμεληματικές κατηγορίες της οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας και, ανασκευάζοντας όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς στην πρώτη κατάθεση που έδωσε, υποστήριξε την πιθανότητα πάνω στην πάλη με την εφοριακό αυτή να «έπεσε πάνω στο μαχαίρι».


Πηγή : in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου