Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Νέα Στελεχάρα στον ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξαν την πόρτα στην Μεγαλοοικονόμου



Νέα "στελεχάρα" με ποιότητα στον εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης. Η κυβερνητική πλειοψηφία βγήκε ενισχυμένη κατά μια ψήφο, αυτή της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, η οποία, είχε υπερψηφίσει και τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018 τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Η θετική ψήφος της άνοιξε την πόρτα της εισόδου της στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αίτημα της, το οποίο διατύπωνε με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα αίτημα που έγινε αποδεκτό γιατί ως γνωστών αυτό το κόμμα έχει ποιότητα και "στελεχάρες" που το απαρτίζουν και έλειπε άλλη μια. 

Στην επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα αναφέρει: 

«Σας δηλώνω την βούλησή μου όπως προσχωρήσω ως συνεργαζόμενη βουλευτής στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ». Ενώ στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ο πρωθυπουργός κάνει γνωστό ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου «εντάσσεται στην ΚΟ ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής». 

Έτσι υπέρ του πολυνομοσχεδίου τάχθηκαν 154 βουλευτές έναντι 141 «κατά» (επί 295 ψηφισάντων). Επί της αρχής καταψήφισαν η ΝΔ, η ΔΗΣΥ, η Χ.Α., το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι, το οποίο, ψήφισε «παρών» στο άρθρο 211 για τις απεργίες. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου