Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Νέα επίθεση Δ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ

Alexandros Michailidis / SOOC


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δ. Καμμένος επισήμανε ότι δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης σε κανέναν, ούτε πρόκειται να δεχτεί να τον μαλώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέες βολές εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, δίνοντας συνέχεια στο κλίμα έντασης που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους με αφορμή την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δ. Καμμένος επισήμανε ότι δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης σε κανέναν, ούτε πρόκειται να δεχτεί να τον μαλώσει οποιοσδήποτε.

«Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» σημείωσε.

Επανέλαβε δε τη δήλωσή του περί πολιτικού «χαφιεδισμού» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, τον οποίο κατηγορεί ότι έστειλε σε Ευρωπαίους φωτογραφίες βουλευτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο της προηγούμενης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέες αιχμές του Δ. Καμμένου έρχονται μία ημέρα αφότου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διαμήνυσε πως ο κυβερνητικός εταίρος θα μείνει στο κυβερνητικό σχήμα έως το τέλος της τετραετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην χθεσινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ συζητήθηκε να πέσουν οι τόνοι όσον αφορά τη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου