Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αστυνομοκρατούμενη Χίος για να περάσει η πολιτική Μουζάλα



Τα ρέστα της δίνει αυτές τις ώρες η κυβέρνηση για να επιβάλλει, με κάθε τρόπο, την διόγκωση της χωρητικότητας της ΒΙΑΛ. Την παρουσία του άφαντου τόσο καιρό στο νησί μας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής περιφρουρεί πλήθος αστυνομικών δυνάμεων. Διμοιρίες των ΜΑΤ συνεχίζουν και σήμερα το έργο … προστασίας τους, με τις απειλές του αστυνομικού διευθυντή χθες στους κατοίκους ότι η όποια αντίδραση εκδηλωθεί θα προκαλέσει αυτόματη σύλληψη, να συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ.

Η Αριστερή κυβέρνηση μεταχειρίζεται κάθε μέτρο καταστολής για να περάσει τις αντίθετες στην κοινωνία της Χίου αποφάσεις της. Πριν λίγο οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός θα δει σε κλειστή σύσκεψη αντιπροσωπεία των κατοίκων του Χαλκειούς. Θα δεσμευτεί και στο ερώτημα τι θα γίνει αν, μετά την ολοκλήρωση του έργου του στη Χίο, αφιχθούν άλλοι 500 πρόσφυγες και μετανάστες; Έχει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα;

Τα δημοσιογραφικά ερωτήματα, αν θέλουμε να υποβληθούν, θα βρει χρόνο να τα απαντήσει  ο κ. Μουζάλας στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει!

Εννοείται ότι οι Χαλκούσοι συνεχίζουν να γεύονται τον πλήρη απομονωτισμό από κάθε τοπική εξουσία. Εννοείται, επίσης, ότι η υπόλοιπη Χίος θεωρεί ότι μόνοι τους οι κάτοικοι του Χαλκειούς πρέπει να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. 


Πηγή




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου