Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Νέα Καταγγελία από τον καθηγητή κ. Στεφανίδη Φοιτήτριες παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά μέσα στην Πανεπιστημιούπολη



Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών κ. Μάνος Στεφανίδης, μετά την ανοικτή επιστολή του αναπληρωτή καθηγητή προς τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Σύμφωνα με την νέα καταγγελία του κ. Στεφανίδη ταξιτζής, επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλες.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μάνος Στεφανίδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη αποκάλυψε νέα στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή του Πανεπιστημίου εκτός από ληστείες, επιθέσεις, και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, σήμερα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτριες και αναφέροντας ειδικά είπε ότι από το ιατρείο της φοιτητικής λέσχης της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου του καταγγέλθηκε η σεξουaλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί εντός του χώρου ασύλου. 

Ενισχύοντας μάλιστα την καταγγελία του είπε, πώς η μία κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ενώ μετά από εξέτασή της, βρέθηκε επάνω της γενετικό υλικό (σπέρμα). Η άλλη κοπέλα δεν προχώρησε σε καταγγελία γιατί, όπως είπε, μάλλον ντράπηκε ή φοβήθηκε. 

Ο κ. Στεφανίδης έκανε λόγο για φρικαλέα πράγματα τα οποία συμβαίνουν καθημερινά στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης για τα οποία, όπως σημείωσε, ο ίδιος αισθάνεται ντροπή.

Ο κ. Στεφανίδης, όπως είπε στον ΑΝΤ1, έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ληστειών, επιθέσεων και προπηλακισμών, και αντίστοιχα περιστατικά σημειώνονται εξακολουθητικά κατά φοιτητών, διδασκόντων, αλλά ακόμη και κατά φυλάκων της Πανεπιστημιούπολης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου