Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ξεφτιλίζουν την χώρα! Μουζάλας: Βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ είναι πραξικοπηματίες



Αυτή την απίστευτη δήλωση αγνοώντας τις συνέπειες της βλακείας του έκανε ο Μουζάλας δίνοντας χαρά στην Τουρκία και ξεφτιλίζοντας την χώρα διεθνώς όπως κάνει και όλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι είναι πραξικοπηματίες» οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί, είπε ο ανεύθυνος και επικίνδυνα ανίκανος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ενώ για την αίτηση ακύρωσης στη χορήγηση ασύλου στον τούρκο αξιωματικό δήλωσε πως προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια επειδή θα ήθελε να είναι βέβαιος ότι «η χώρα μου δεν δίνει άσυλο σε πραξικοπηματίες».

«Η έφεση έγινε και επειδή - όσον αφορά εμένα που την υπέγραψα - θα ήθελα να είμαι βέβαιος ότι η χώρα μου δεν δίνει άσυλο σε πραξικοπηματίες» είπε ο κ. Μουζάλας.

«Βγήκε μία απόφαση (σ.σ. για τη χορήγηση ασύλου σε αξιωματικό). Αυτήν την απόφαση εμείς την εφεσιβάλαμε με βάση το Κράτος Δικαίου. Οπως έχουν βγει άλλες 1.500 αντίθετες αποφάσεις, δεν τις εφεσιβάλαμε. Ποια είναι η διαφορά; Η διαφορά είναι ότι εδώ πέρα υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες. 

»Βλέπετε, εγώ δεν λέω ότι είναι πραξικοπηματίες. Και κατά την άποψή μας αυτό δημιουργεί, είναι γνωστό αυτό, ένα πρόβλημα με τη γείτονα χώρα και εμείς αυτό που θέλουμε, αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός είναι ότι είμαστε Κράτος Δικαίου, θα πάμε δικαστικά», υπογράμμισε ο κ. Μουζάλας. 

«Ο,τι αποφασίσουν τα δικαστήρια. Επομένως, εφαρμόσαμε μία διαδικασία, θα πάει μέχρι τέλους, ό,τι αποφασίσουν τα Δικαστήρια», είπε ο ανεκδιήγητος και ανεύθυνος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου