Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Ο ανεύθυνος Τσίπρας ενημέρωσε τον αρχιεπίσκοπο για το Σκοπιανό αντί τους πολιτικούς αρχηγούςΟ Αλέξης Τσίπρας είναι ότι πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο έχει περάσει από την χώρα και το αποδεικνύει καθημερινά.

Εχθές αποφάσισε ανεύθυνα και προκλητικά να ενημερώσει τον αρχιεπίσκοπο πρώτα για το Σκοπιανό, αντί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα που δεν τον διακρίνει δυστυχώς, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς πρώτα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως είναι το Σκοπιανό, ο κύριος Τσίπρας επέλεξε να μην ενημερώσει την αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα, τους βουλευτές, το λαό και να διαπραγματεύεται εν κρυπτώ. Είναι πια προφανές ότι ο πρωθυπουργός προτάσσει τις μικροκομματικές επιδιώξεις του ακόμη και έναντι του εθνικού συμφέροντος. 

Σήμερα μάλιστα έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπο πριν από τα κόμματα, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών ταύτιζε τους εκπροσώπους της Εκκλησίας με την Χρυσή Αυγή. Πρωτοφανής ανευθυνότητα, από μια επικίνδυνη Κυβέρνηση που αναλαμβάνει πλέον αποκλειστικά τις ευθύνες της για ό,τι συμβεί».
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου