Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Όταν ο Τσίπρας ξεφτίλιζε και πάλι την χώρα τάζοντας στον Ερντογάν σε 15 ημέρες τους αντικαθεστωτικούς




Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει αλλεπάλληλες φορές ότι είναι ένας επικίνδυνος και αδίστακτος ψεύτης εντός και εκτός της Ελλάδας, αγνοώντας εντελώς τις συνέπειες των πράξεων του.

Η κυβέρνηση Τσίπρα για άλλη μια φορά εμφανίζεται εκτεθειμένη γιατί όταν ο Ερντογάν ήταν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα και όχι στην Τουρκία, αποκάλυψε ότι ο κ. Τσίπρας τού είχε υποσχεθεί ότι μέσα σε 15-20 ημέρες θα έστελνε στην Τουρκία τους οκτώ αξιωματικούς. 

Ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι και σήμερα δεν έχει διαψεύσει τον Τούρκο πρόεδρο αλλά στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης είπε μόνο ότι η κυβέρνησή του αποδοκιμάζει κάθε πραξικοπηματική κίνηση αλλά διευκρίνισε ότι η υπόθεση των «8» είναι καθαρά της Δικαιοσύνης, που λειτουργεί ανεξάρτητα από την εκτελεστική εξουσία,  αντί να πει ξεκάθαρα ψεύτη τον Σουλτάνο.

Και η δικαιοσύνη όπως είπε του είχε πεί ο ίδιος ο Τσίπρας στον Ερντογάν, ενήργησε ανεξάρτητα και έβγαλε ανεξάρτητα απόφαση υπέρ του ενός Τούρκου αντικαθεστωτικού, αλλά ήρθε και πάλι ο ίδιος ο επικίνδυνος για την Ελλάδα Αλέξης Τσίπρας να μας ξεφτιλίσει όπως κάνει πάντα και να αμφισβητήσει την απόφαση της δικαιοσύνης, δείχνοντας και πάλι ότι μόνο δημοκράτης δεν είναι, παρεμβαίνοντας στην δικαιοσύνη για την απόφαση της, ώστε να μην ξεφτιλιστεί και πάλι στον Τούρκο πρόεδρο με τα ψέματα που έχει πει.

Στην υποβολή αίτησης για την ακύρωση της χορήγησης ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση για να καλύψει τον ψεύτη πρωθυπουργό της για τα όσα έχει τάξει στον Τούρκο Πρόεδρο.

Με λίγα λόγια είναι ένας ακατάλληλος ψεύτης και πολιτικός απατεώνας εντός και εκτός της χώρας που μόνο προβλήματα δημιουργεί και αφήνει εκτεθειμένη την Ελλάδα στις ορέξεις του οποιοδήποτε επικίνδυνου καθεστωτικού και εθνικιστή ηγέτη.

Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου