Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανατριχιαστικό : Το αυτοκίνητο του δικτάτορα Ιντι Αμιν Νταντα είχε στα χέρια του ο Πάνος ΚαμμένοςΌπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, η Mercedes που πούλησε το 2015 ο κ. Καμμένος άνηκε προηγουμένως στον διαβόητο δικτάτορα της Ουγκάντα, Ιντι Αμιν Νταντα, η οποία και ήρθε στην κατοχή του προέδρου των ΑΝΕΛ το 1995.

Πρόκειται για θωρακισμένη Mercedes του 1978 που ανήκε στον πρώην δικτάτορα της Ουγκάντα Αμίν Νταντά, γεγονός που ενδέχεται να προσέδωσε στο όχημα συλλεκτική αξία.

Άλλα μοντέλα που χρονολογούνται από την εν λόγω περίοδο πωλούνται σήμερα προς 5.000 έως 10.000 ευρώ.


Το 2015 ο κ. Καμμένος πουλά την 600αρα Mercedes σε μια εταιρεία που ανήκει στον γνωστό από τις δικαστικές του περιπέτειες, αλλά και την εμπλοκή του με τα Μίντια, του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη.

Ο κ. Καραγιώργης κατηγορήθηκε πρόσφατα από τις ολλανδικές αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, ενώ στην Ελλάδα έγινε γνωστός και από τις προσπάθειες του για δραστηριοποίηση στον χώρο των ΜΜΕ, με την HellasNet.

Ο Νταντά, πέθανε στην εξορία το 2003, έμεινε στην εξουσία από το 1971 έως το 1979. Το καθεστώς του ήταν γνωστό για παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, διωγμούς, δολοφονίες και διαφθορά.Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου