Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Στο έλεος κουκουλοφόρων και κακοποιών τα Πανεπιστήμια! Διέλυσαν το ΠΑΜΑΚ



Εισβολή στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 8 το βράδυ, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. 

Περίπου 15 άτομα ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου του Πανεπιστημίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης, και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

Οι κακοποιοί κουκουλοφόροι ανεξέλεγκτοι και εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς ανομίας που υπάρχει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατάφεραν να εισβάλλουν στο χώρο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό φύλαξης και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Διοίκησης ανενόχλητοι. Εκεί έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές και κατέστρεψαν υπολογιστές και άλλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Την επίθεση γνωστοποίησε και μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο την επίθεση.

«Η Δημοκρατία μας, ως πότε θα τους ανέχεται; Ανακαινισμένη η πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ μετά την επίσκεψη των δημοκρατικών δυνάμεων. Η Δημοκρατία έχει πολλούς τρόπους για να επιλύονται οι διαφορές, όπως διδακτικά μου επεσήμανε ο κ. Γαβρόγλου. Μόνο που εγώ διαφωνώ με τους τρόπους στους οποίους επιδεικνύει ανεξήγητη ανοχή…», έγραψε ο κ. Ζαπράνης.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου