Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Γελάει και εξοργίζεται ο κόσμος μαζί τους! Καρακώστα : Βλέπω μπετονιέρες στο δρόμο...Είναι τραγικά γελοία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το αποδεικνύουν σε κάθε εμφάνιση τους στις ενημερωτικές εκπομπές, προσφέροντας γέλιο αλλά και εκνευρισμό στους πολίτες που αναρωτιούνται, μόλις τους ακούν εάν αυτά που λένε είναι γραμμή της προπαγάνδας η απλά τα πιστεύουν. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα πρόσφερε απλόχερα το γέλιο σε εμφάνιση της στον ΣΚΑΙ και στην κυριακάτικη πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Είπε h Εύη Καρακώστα για την δήθεν επιτυχημένη κυβέρνηση, και ακριβώς όπως τα λέει η προπαγάνδα : 

«Η κυβέρνηση κατάφερε το 27% της ανεργίας να το έχει στο 20% σήμερα. Είμαστε μια κυβέρνηση που τελειώνει το μνημόνιο και έτσι θα υλοποιηθούν και οι υποσχέσεις στο λαό. Εγώ που είμαι αρχιτεκτόνισσα και έχω να δω μπετονιέρα καιρό, έχω αρχίσει να βλέπω μπετονιέρες στο δρόμο. Έχουμε 19% αύξηση οικοδομική. Σήμερα. Φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου» 

Φυσικά η μείωση της ανεργίας έχει να κάνει με μισθούς φτώχειας που αρχίζουν από 100€  και φτάνουν τα 400€ στην καλύτερη περίπτωση, αλλά για την προπαγάνδα της κυβέρνησης αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου