Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Επικίνδυνη δασκάλα απειλεί να τσακίσει τα χέρια σε όποιο παιδί χαλάσει τον χριστουγεννιάτικο στολισμόΈνα χειρόγραφο σημείωμα από δασκάλα Β’ τάξης ενός δημοτικού σχολείου δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι και προκαλεί οργή στην κοινή γνώμη.

Τα όσα αναφέρει το σημείωμα προκαλούν μόνο οργή και ντροπή για την δασκάλα και επιβάλλεται η απομάκρυνση της από το σχολείο ώστε να μην έρχεται σε επαφή με παιδιά. Το σημείωμα αναρτήθηκε από την δασκάλα σε αίθουσα δημοτικού σχολείου της Αθήνας και απειλεί τα παιδιά ότι : «Όποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης, θα του τσακίσουμε τα χέρια».

Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως «υπογράφει» και εξ’ ονόματος των παιδιών! «Τα παιδιά και η δασκάλα του Β1» χρησιμοποιώντας για τις απειλές της και τα παιδιά δημοτικού.

Ο σύλλογος γονέων του συγκεκριμένου σχολείου προτίθεται να θέσει το θέμα και στην ίδια την εκπαιδευτικό, για να πάρει απαντήσεις.

Φυσικά και το σημείωμα δεν έχει γραφτεί από παιδάκι της Β΄Δημοτικού όσο και εάν έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες από την δασκάλα να φαίνεται έτσι.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου