Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αντί να μετανιώνει και να ζητάει συγνώμη η κυβέρνηση βγάζει ανακοινώσεις πανικού κάνοντας την επιτυχημένη



Σε βγάζουν από τα ρούχα σου οι ανακοινώσεις των δήθεν επιτυχιών της κυβέρνησης, που θα έπρεπε να είναι απολογούμενη και να ζητάει καθημερινά συγνώμη για την δραματική κατάσταση που έχει φέρει τον ελληνικό λαό.

Η Νέα Δημοκρατία σε χθεσινή της ανακοίνωση τόνισε για τον Αλέξη Τσίπρα και για τα όσα είπε μετά τις επαφές του στην Ευρώπη πώς «με τρία χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι αν εφάρμοζε τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ, η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015. Παραδέχθηκε έτσι ότι η μόνη διαφορά της Ελλάδας από την Πορτογαλία είναι ο ίδιος και η καταστροφική κυβέρνησή του», καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα δήλωσε ότι η Πορτογαλία αποτελεί «πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας».

Σε πανικό όπως πάντα το Μαξίμου έβγαλε ένα από τα γνωστά non paper προκαλώντας και πάλι τους πολίτες αφού σημείωνε ότι «εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της ΝΔ, η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν σήμερα δεδομένη». 

Και συνέχιζε το non paper «Ευτυχώς, η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι τέλους, όπως ποτέ δεν θα εφαρμοστεί και το πρόγραμμα σοκ και δέους του κ. Μητσοτάκη. Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση»

Για να απαντήσει η  Νέα Δημοκρατία, στις «ανώνυμες κυβερνητικές πηγές»: «Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου