Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο δυστύχημα στη Μόσχα: Λεωφορείο «εισέβαλε» στο μετρό - Πέντε νεκροί



15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η αστυνομία θεωρεί είτε ότι έσπασαν τα φρένα του οχήματος είτε ότι ένα άλλο αυτοκίνητο «μπλόκαρε» το δρόμο του λεωφορείου - Κρατείται ο οδηγός.

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη ανήμερα Χριστούγεννα στη Μόσχα, όπου ένα λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας «εισέβαλε» στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας! 

Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νεκροί και 15 τραυματίες, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος. Μεταξύ των νεκρών είναι τόσο πεζοί όσο και επιβάτες του λεωφορείου. Μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων σε ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως τουλάχιστον τρεις άνθρωποι παγιδεύτηκαν κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Κάμερες ασφαλείας από το σημείο κατέγραψαν τη στιγμή που το λεωφορείο κατέβηκε τις σκάλες του μετρό, παρασύροντας όποιον βρέθηκε στο διάβα του. 
Το δυστύχημα συνέβη στη δυτική Μόσχα, στη λεωφόρο Κουτουζόφσκι στον σταθμό του μετρό «Slavyansky Bulvar», 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα οφείλεται είστε στο ότι έσπασαν τα φρένα του λεωφορείου, είτε σε άλλο όχημα που «μπλόκαρε» το λεωφορείο. 

Ο οδηγός του λεωφορείου κρατείται και ανακρίνεται από την αστυνομία.



Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου