Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Λεβετσοβίτης κάνει την έκπληξη στο ΕΕΑ



Ενώ στο ΕΒΕΑ Μίχαλος και Ραβάνης έχουν ήδη εκλεγεί χωρίς αντίπαλο, στο ΕΕΑ γίνεται ντέρμπι. 


φωτό: Γιάννης Θεοδοσίου

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δεν κατάφερε να βρει συναίνεση και δεν έχει έναν, αλλά 7 ανθυποψηφίους. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών απειλεί να του πάρει την πρωτιά. 

φωτό : Νίκος Λεβετζοβίτης

Μιλάμε για τον σημερινό Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Νίκου Λεβετσοβίτη,  ο οποίος έχει πετύχει κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο μέχρι πρόσφατα. Ένωσε 3 παρατάξεις του Επιμελητηρίου και έφτιαξε ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους από όλους τους κλάδους και από όλες τις περιοχές της Αττικής. 

Επιπλέον, οι επαγγελματίες χρεώνουν στον Χατζηθεοδοσίου εναγκαλισμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό του στοιχίζει. Έχουμε ντέρμπι λοιπόν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο είναι το μοναδικό στην Αθήνα, όπου διεκδικείται η προεδρία. Στο ΕΒΕΑ και στο ΒΕΑ οι Μίχαλος και Ραβάνης κατεβαίνουν χωρίς αντίπαλο, κάτι που προσπάθησε να κάνει και ο Χατζηθεοδοσίου, αλλά χωρίς επιτυχία. Έτσι έχουμε 8 συνδυασμούς να συμμετέχουν στις εκλογές. 

Ο πιο δυναμικός φαίνεται να είναι η «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» του Νίκου Λεβετσοβίτη που με μια ισχυρή ομάδα παλιών και νέων υποψηφίων φαίνεται να κερδίζει έδαφος καθημερινά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου