Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ξεφτίλα έκανε η διευθύντρια του Αθήνα 9,84 τον Λαζόπουλο: «Λαζόπουλε γύρνα σπίτι σου γιατί..



Την αντίδραση της διευθύντριας του ραδιοσταθμού Αθήνα 984, Νόνης Καραγιάννη έφερε η πρόσφατη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στη Real News, η οποία δεν άντεξε να ακούει τον ηθοποιό να περιφέρεται στα μέσα ως "κατεστραμμένος" και τον έκραξε κανονικά όπως του αξίζει.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Νόνη Καραγιάννη στόλισε κανονικά τον Λάκη Λαζόπουλο, εκφράζοντας την δική της άποψη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του για το πόσο δύσκολα περνάει και η παραδοχή του πως τον τελευταίο καιρό «παλεύει να σταθεί όρθιος».

Η Νόνη Καραγιάννη έγραψε:

«Δεν είχα δει την συνέντευξη του κ. Λαζόπουλου και τη δραματικότητα με την οποία περιγράφει τα προβλήματα του, μου έκανε τεράστια εντύπωση όμως στις δυσκολίες που όπως λέει περνά τώρα, η αδυναμία του (απροθυμία) να δει το είδωλο του στον καθρέφτη. Ο άνθρωπος που έφερε μέσα στα σπίτια μας και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Χρυσή Αυγή, τους «αγανακτισμένους» και τις μούτζες, τις χυδαιότητες κατά του πολιτικού συστήματος, τη διαπόμπευση πολιτικών προσώπων.

Ίχνος αυτοκριτικής για την τοξικότητα των δήθεν αστεϊσμών του, της ρητορικής του μίσους επικαλυμμένης με μανδύα σάτιρας. Ο Λ Λαζόπουλος διαπόμπευσε χυδαία τον Κ Σημίτη όταν από τις δημοσκοπήσεις φαινόταν ότι θα κέρδιζε τις εκλογές ο Κ Καραμανλής. Στην συνέχεια επιτέθηκε χυδαία στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου υμνολόγησε τον ΣΥΡΙΖΑ κι «έπαιξε» υπέρ της δραχμής και της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη.

Με λίγα λόγια ο κ. Λαζόπουλος πούλησε ακριβά το όποιο ταλέντο του στους εκάστοτε εκλεκτούς του, ας επιστρέψει στο σπίτι του αρκετά χρόνια κράτησε η δημόσια παρουσία του».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου