Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αδίστακτος και προκλητικός ο Δημήτρης Μάρδας: Κακώς η ΝΔ έκανε επί 3 χρόνια νομοθετική ρύθμιση κατά των πλειστηριασμών



Όσοι τον ακούσαμε τον Δημήτρη Μάρδα μείναμε άφωνοι για την προκλητικότητα του και το θράσος του.

Το δήθεν λαϊκό κόμμα της αριστεράς βγάζει μπροστά τα στελέχη του να βάλουν "χέρι" στην Νέα Δημοκρατία που είχε παγώσει τους πλειστηριασμούς για να να μην κατάσχεται η πρώτη κατοικία.

Για τον Δημήτρη Μάρδα και την κυβέρνηση που εκπροσωπεί τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κακώς νομοθετούσαν την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς η προηγούμενη κυβέρνηση στης Νέας Δημορκατίας.

Αυτά τα προκλητικά είπε ο αδίστακτος κ. Μάρδας. μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, σχολιάζοντας την πρόταση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταϊκούρα στο ίδιο ραδιόφωνο η κυβέρνηση να επαναλάβει την νομοθετική ρύθμιση της ΝΔ του 2014 για την προστασία της πρώτης κατοικίας ανέφερε:

«Αν η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τέσσερις νομοθετικές αναστολές όσον αφορά τη ρύθμιση του συγκεκριμένου θέματος σήμερα θα είχαμε τελειώσει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του και ο κόσμος θα είχε ως βάρος τα μισά από αυτά που υπάρχουν σήμερα. Τότε οι πλειστηριασμοί θα ήταν πολύ πιο εύκολοι σε σχέση με σήμερα. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολοι οι διακανονισμοί τώρα έχουν αυξηθεί οι τόκοι και έχει αυξηθεί και το βάρος». Είπε ο Δημήτρης Μάρδας και συνέχισε : «Αν η ΝΔ είχε αποφασίσει τότε να κάνει τους πλειστηριασμούς με μια τέτοια άτυπη συμφωνία με τις τράπεζες που έχουμε κάνει εμείς τώρα, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες».

Απλά είναι επικίνδυνα προκλητικοί, θρασύτατοι και αδίστακτοι.

.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου